četrtek, 8. januar 2009

Ojla, en lep zimski pozdrav

V teh zimskih dneh je prav luštno zaiti kam v hribe. Trenutno res nisem v hribih, ampak v računalniški učilnici, kjer se učimo "kako narediti svoj blog". In evo ga...moj prvi blog...juhu. Takoj, ko sem ga naredila sem ugotovila, da bom gotovo več časa preživela za računalnikom in opisovala svoje nove dogodivščine.

Narediti svoj blog je res lahko. Nekaj časa nazaj sem videla, da je sodelavka naredila svoj blog. Po končani prireditvi, ki poteka vsako leto pred novoletnimi počitnicami, sva si s sodelavko vzeli malo časa in poklepetali. Izrazila sem veliko navdušenje nad njenim blogom in povedala mi je, da je to čisto enostavno. Moje zanimanje je naraščalo iz minute v minuto in rekla je, da nas čaka v januarju izobraževanje na to temo. Izobraževanj imamo vsako leto kar nekaj, včasih tudi takšne manj zanimive. Današnje izobraževanje je bilo pa očitno poučno. Seveda ni potekalo brez smeha. S še dvema sodelavkama smo se zaklepetale na facebooku in se smejali ena drugi. Hecno, zato ker je bila učilnica polna drugih učiteljic. Mogoče smo bile malo preglasne in se opravičujem učiteljicam, ki so odlično izpeljale izobraževanje.

No, pa dovolj o mojem novem dosežku in komaj čakam, da zapišem kaj o svojih pohodniških avanturah. Prejšnje leto je bilo tega veliko, ampak se ve, da se ne vrača nazaj v preteklost, ampak je pomembna prihodnost, zato bo potrebno počakati, da kam odpeketam. Juuuhuu...

7 komentarjev:

  1. Hej sodelavka.. :)
    Danasnje izobrazevanje sicer zame ni bilo kaj dosti poucno (posebej drugi del), je bilo pa toliko bolj zabavno.. :) Predvsem me in nasi FBji.. :)
    Sem se ze pofockala na spremljanje tvojega bloga in tudi jaz komaj cakam na kake tvoje dogodivscine in vzpone. Pa upam, da se bomo vsaj se kdaj kje srecali, ce ne ze sli kam tudi skupaj.. :)

    LP, tvoja sodelavka.. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz komaj čakam, da se kje spet srečamo in kakšno ušpičimo..:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Špela, z veseljem bom prebrala tvoje dnevniške zapiske in predloge za kakšno turo.
    Lepo se imej in uživaj v bloganju!
    Breda

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooooo, hvala Breda. Seveda sledi tudi kakšen opis turc, pa upam, da bo res kaj zanimivega zate, ker si sama pohodnica.
    Pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  5. Ojla Špelca, sem si napsala moje utrujene učke na tvojem dnevniku. res je zanimiv, fantastičen in na sploh krasen. še posebej grem jutri lažje na fizko, hi hi.
    bodi v cvetju, pa se vidva oz. slišva.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oj. Špelček
    Pa še moj mali komentar na tvoj zanimiv blog...super, lepe fotke, zanimiva bralna vsebina in tvoja pozitivna energija. Lp Mojčika

    OdgovoriIzbriši
  7. Ojla Mojčika, sej veš da brez pozitivne energije pri meni ne gre. Podobno kot pri tebi.

    Lp

    OdgovoriIzbriši